terug naar overzicht

Gereedschapskist van de psycholoog

Volledig vergoed


In het dagelijks leven komt er van alles op ons af en moeten we omgaan met allerlei uitdagingen. De manier waarop we dat doen onderscheidt ons als uniek individu van anderen. Hoewel dat een mooi gegeven is, moeten we soms erkennen dat we in sommige situaties beter, handiger en vaardiger zouden kunnen handelen. Maar waarom lukt dat dan niet vanzelf?

Gereedschapskist van de psycholoog

Inhoud

In deze groepstherapie, die bestaat uit 8 bijeenkomsten, wordt gewerkt met verschillende technieken (gereedschappen) die u kunt gebruiken om als het ware uw psychologische huis te verbouwen, te verbeteren en te beveiligen. Het gereedschap waarmee u gaat werken is wetenschappelijk bewezen effectief. Tussen de sessies door brengt u het geleerde in de praktijk. En met gereedschap is het: hoe vaker u het gebruikt, hoe handiger u ermee wordt.

De bijeenkomsten hebben de volgende thema’s: slapen, stress, assertiviteit, somberheid, verwerken van pijnlijke herinneringen, angst, perfectionisme, relaties.

Data & tijd

Data & tijd

  • Vrijdag 11, 18 en 25 februari, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april 2022
  • Van 14:00 tot 16:00

Drs. H. van Driel

Drs. H. van Driel

Helen van Driel heeft klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Sinds 1995 werkt zij als GZ-psychologe en heeft zij naast haar werk de postdoctorale opleiding tot psychotherapeute gedaan bij de RINO Groep te Utrecht. Helen is gespecialiseerd in de behandeling van slaapstoornissen, depressie, angststoornissen en tinnitus. Zij werkte achtereenvolgens voor: polikliniek psychiatrie van het Erasmus MC, Carels Psychotherapie, afdeling KNO/Audiologie van het Erasmus MC, medical department van ExxonMobil, DuPont de Nemours en Movir.

Voor meer informatie: https://www.psychotherapiepraktijkdeappel.nl

Drs. Helen van Driel

Aanmelden

Aanmelden

U kunt u aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen of een email te sturen naar h.driel@xs4all.nl.

Vergoeding

De kosten voor deze groepspsychotherapie worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar met een verwijsbrief van de huisarts. Houdt u wel rekening met het eigen risico. De verwijsbrief dient u voor aanvang van de eerste bijeenkomst te mailen naar h.driel@xs4all.nl.