terug naar overzicht

Cursus beter slapen

Volledig vergoed


Blijft uw hoofd nog doorgaan als de dag ten einde is? Ligt u ’s nachts te piekeren? Of misschien bent u gewoon niet zo’n goede slaper. Een goede nachtrust is belangrijk voor uw gezondheid en vitaliteit. 

Inhoud

In deze cursus, die bestaat uit 3 bijeenkomsten, leert u vaardigheden om beter te kunnen slapen. U krijgt praktische adviezen en leert welk gedrag en wat voor mentale houding de kans op een goede nachtrust vergroot. Er wordt veel tijd besteed aan ontspanningsoefeningen en geleide meditatie. Beide technieken brengen het lichaam en de geest tot rust, waardoor u sneller in slaapt valt. 

Data & tijd

Data & tijd

Donderdag 7, 14 en 21 april 2022

Van 19:30 tot 21:00

U kunt een eigen yogamat, kussen en deken meenemen of gebruik maken van de spullen in De Leefstijlkliniek

Docent

Docent

De cursus wordt gegeven door drs. H.A. van Driel, GZ-psychologe en psychotherapeute.

Helen van Driel heeft klinische- en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Sinds 1995 werkt zij als psychologe en heeft zij naast haar werk de postdoctorale opleiding tot psychotherapeute gedaan bij de RINO Groep te Utrecht. Helen is gespecialiseerd in de behandeling van slaapstoornissen, depressie, angststoornissen en tinnitus. Zij werkte achtereenvolgens voor: polikliniek psychiatrie van het Erasmus MC, Carels Psychotherapie, afdeling KNO/Audiologie van het Erasmus MC, medical department van ExxonMobil, DuPont de Nemours en Movir.

Voor meer informatie: https://www.psychotherapiepraktijkdeappel.nl

Aanmelden

Aanmelden

U kunt u aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen of door een email te sturen naar h.driel@xs4all.nl

Tarieven

€ 150

Vergoeding

Indien u een verwijsbrief van de huisarts heeft, dan wordt de cursus vergoed door de zorgverzekeraar. Houdt u wel rekening met het eigen risico. De verwijsbrief dient u voor aanvang van de cursus te mailen naar h.driel@xs4all.nl.