Yoga


Yoga is een totaalpakket van fysieke training, ademtechnieken, ontspanning, mindfulness en meditatie, geworteld in een oeroude Indiase filosofie, waarmee u uw fysieke en mentale gezondheid bevordert. 

Dr. Ellen Rouwet biedt yoga als integraal onderdeel van de leefstijlgeneeskundige zorg. Vanuit haar achtergrond als chirurg combineert zij klinische ervaring en kennis van de moderne geneeskunde met de eeuwenoude tradities en wijsheid van yoga om uw gezondheid te herstellen. 

Yogatherapie voor behandeling van fysieke klachten, op individuele basis. Meer informatie vindt u hier.

Yogalessen in kleine groepen van maximaal zes personen, geschikt voor mensen zonder beperkende klachten. De lessen verbeteren uw spierkracht, flexibiliteit, houding, mobiliteit, balans en coördinatie en geven u een gevoel van rust en ontspanning.

Naast yoga kunt u bij ons ook terecht voor Pilatesles in klein groepsverband of 1-op-1 onder leiding van Sarah van Duijn, fysiotherapeut.

Yoga

Rooster

Reservering

Reservering

De groepslessen vinden plaats in onze studio in kleine groepen van maximaal zes personen, afhankelijk van de coronarichtlijnen. Daarnaast bieden wij nu ook dagelijks online lessen aan, zodat u via live stream kunt oefenen in uw eigen huis. Omdat uw veiligheid en welzijn voorop staan, verzoeken wij u eventuele blessures of gezondheidsproblemen vooraf aan ons te melden. 

U kunt uw plek voor een les reserveren in bovenstaand rooster. De eerste keer wordt u verzocht een account aan te maken. Daarna kunt u eenvoudig inloggen.

Uw reservering voor de lessen in de studio kunt u tot drie uur voor aanvang annuleren, zodat iemand anders nog gebruik kan maken van uw plek. Voor de online lessen kunt u tot 60 minuten voor aanvang uw plek reserveren. Per email ontvangt u dan 30 minuten voor aanvang de directe link voor de live stream. 

Tarieven

Tarieven

Studio & online 

10x kaart (3 maanden geldig)

Losse les

Proefles


€ 125

€ 15

Gratis

Alleen online 

Maand onbeperkt


€ 40

Yogatherapie

Intakeconsult (60 min) 

Vervolgsessie (60 min)


€ 100

€ 50 *

* Tijdelijk gereduceerd tarief. Voor yogatherapie kunt u hier een afspraak maken met dr. Ellen Rouwet.


Betaling per credit card

Dit heeft de voorkeur. Uw betaling wordt dan automatisch verwerkt en uw abonnement gaat per direct in. U kunt rechtstreeks in het reserveringssysteem op deze site betalen met een credit card.

Betaling per banktransactie

NL06 ABNA 0869 4302 70 t.n.v. De Leefstijlkliniek o.v.v. uw naam en de aanschaf. Een banktransactie wordt handmatig verwerkt binnen 24 uur. Uw abonnement wordt pas daarna geactiveerd.