Yoga

Yoga is 's werelds oudste systeem om fysieke en mentale fitheid in zijn geheel te trainen. De positieve gezondheidseffecten van yoga voor de preventie en behandeling van chronische aandoeningen zijn inmiddels in talloze wetenschappelijke publicaties aangetoond. Yoga heeft zulke brede voordelen omdat het niet slechts één component heeft, maar vier: fysieke training, ademhalingsoefeningen, diepe ontspanning en meditatie die uw gezondheid op verschillende niveaus kunnen bevorderen. 

De Leefstijlkliniek biedt yoga als een integraal onderdeel van de leefstijlgeneeskundige zorg. Vanuit haar achtergrond als chirurg zet dr. Ellen Rouwet haar klinische ervaring en kennis van anatomie, fysiologie en biomechanica in voor een no-nonsense benadering van yoga. Zij past yoga toe om voortijdige structurele en functionele veroudering te voorkomen en klachten te verhelpen.

Naast yoga kunt u bij ons ook terecht voor lichaamstraining die is gebaseerd op Pilates onder leiding van Sarah van Duijn, fysiotherapeut.

Rooster

Reservering

Reservering

De groepslessen vinden plaats in onze studio in kleine groepen van maximaal 6 personen, afhankelijk van de coronarichtlijnen. Daarnaast bieden wij nu ook dagelijks online lessen aan, zodat u via live stream kunt oefenen in uw eigen huis. Omdat uw veiligheid en welzijn voorop staan, verzoeken wij u eventuele blessures of gezondheidsproblemen aan ons te melden. 

U kunt uw plek voor een les reserveren in bovenstaand rooster. De eerste keer wordt u verzocht een account aan te maken. Daarna kunt u eenvoudig inloggen.

Uw reservering voor de lessen in de studio kunt u tot drie uur voor aanvang annuleren, zodat iemand anders nog gebruik kan maken van uw plek. Voor de online lessen kunt u tot 60 minuten voor aanvang uw plek reserveren. Per email ontvangt u dan 30 minuten voor aanvang de directe link voor de live stream. 

Tarieven

Tarieven

Studio & online 

10x kaart | 1 maand geldig

10x kaart | 2 maanden geldig

10x kaart | 3 maanden geldig

10x kaart | 6 maanden geldig

Losse les

Proefles


€ 75 

€ 100

€ 125

€ 150

€ 15

Gratis

Alleen online 

Maand onbeperkt


€ 40

Medische yogatherapie *

Intake (90 min) * 

Vervolgsessie (60 min) *


€ 100

€ 50

* Tijdelijk gereduceerd tarief. Voor yogatherapie kunt u hier een afspraak maken met Ellen Rouwet.


Betaling per credit card

Dit heeft de voorkeur. Uw betaling wordt dan automatisch verwerkt en uw abonnement gaat per direct in. U kunt rechtstreeks in het reserveringssysteem op deze site betalen met een credit card.

Betaling per banktransactie

NL06 ABNA 0869 4302 70 t.n.v. De Leefstijlkliniek o.v.v. uw naam en de aanschaf. Een banktransactie wordt handmatig verwerkt binnen 24 uur. Uw abonnement wordt pas daarna geactiveerd.